Obvestilo

v skladu s priporočili Ministrstva za zdravje Republike Slovenije, Nacionalnega inštituta za javno zdravje ter drugih pristojnih služb, smo v Fundaciji FIHO sprejeli nekatere ukrepe, s katerimi želimo tveganja in posledice epidemije nalezljive bolezni SARS-CoV-2 zmanjšati na minimum. Pri tem smo imeli v mislih zajezitev širjenja virusa SARS-CoV-2, skrb za neprekinjeno delovanje Fundacije ter udejanjanje osnovnega poslanstva Fundacije in varovanje zdravja sodelavcev Fundacije.

V ta namen so uporabniki sredstev Fundacije v preteklem tednu že prejeli nakazani dvanajstini za mesec marec in mesec april 2020 z opozorilom, da obstaja zelo realna možnost, da Fundacija letošnjega finančnega načrta ne bo uspela realizirati, zato naj  organizacije ravnajo s sredstvi FIHO skrajno skrbno in preudarno.

Delo strokovne službe do nadaljnjega poteka na daljavo, vsi zaposleni pa smo dosegljivi preko svojih elektronskih naslovov, oziroma telefonske številke fundacije 01 500 77 00.

O morebitnih bistvenih novih dogodkih in predvidevanjih, ki bi lahko pomembno vplivali na delovanje in poslovanje Fundacije, vas bomo sproti obveščali. 

Vlado Kukavica
direktor