Aktualni razpisi

Javni razpis FIHO za leto 2022.
VEČ

O fundaciji

O fundaciji: Osnovna dejavnost fundacije je financiranje oziroma sofinanciranje programov, delovanja in naložb invalidskih in humanitarnih organizacij v Republiki Sloveniji.
VEČ

Akti in zakonodaja

Preverite aktualne akte in zakonodajo.
VEČ

Novice

Arhiv

Državni zbor sprejel sklep o imenovanju članov Sveta Fundacije

Državni zbor je na seji 16. 3. 2022 sprejel sklep o imenovanju članov Sveta Fundacije za financiranje invalidskih in humanitarnih organizacij v Republiki Sloveniji. Šesto mandatno obdobje bo pričelo teči po izteku mandata članom Sveta FIHO v mandatnem obdobju 2017 – 2022. V Svet Fundacije se za dobo petih let imenujejo: – na predlog reprezentativnih …

Vlada Republike Slovenije podala soglasje k imenovanju Boruta Severja za direktorja FIHO

Vlada Republike Slovenije je dala soglasje k imenovanju Boruta Severja za direktorja Fundacije za financiranje invalidskih in humanitarnih organizacij v Republiki Sloveniji, ki v skladu s sklepom Sveta FIHO s tem nastopi funkcijo direktorja s polnimi pooblastili za dobo petih let.
Svet FIHO je imenoval novega vršilca dolžnosti direktorja fundacije

Svet FIHO je imenoval novega vršilca dolžnosti direktorja fundacije

G. Borut Sever je skladno s sklepom 25. redne seje Sveta FIHO, ki je potekala dne 24. 2. 2022, s 1. 3. 2022, od bivšega v. d. direktorja Vilka Kolbla, mag., prevzel poslovodenje strokovne službe kot novi vršilec dolžnosti direktorja. Funkcijo vršilca dolžnosti direktorja bo g. Sever v skladu z akti FIHO opravljal do izdaje soglasja Vlade …

Ljubljana, 17. 1. 2019 – V Cankarjevem domu je potekala slovesnost ob 20. letnici delovanja Fundacije za financiranje invalidskih in humanitarnih organizacij v RS (FIHO. Slavnostni govornik je bil mag. Dejan Židan, predsednik Državnega zbora Republike Slovenije, ki je poudaril predvsem pomen socialne politike kot produktivnega dejavnika gospodarskega in družbenega razvoja.

 

Predstavitve organizacij prejemnic sredstev

Nastopajoči

Častni gostje

Dostopi za uporabnike

Več